Om Os

About UsHeidi og Kristian har mødte hinanden til Crossfit for knapt to år siden, i deres lokale træningscenter – hvad man i Crossfit-regi kalder en box. Siden har de trænet sammen ca. seks gange om ugen – og deres store fælles passion for træning stoppede ikke da Heidi blev gravid. Tværtimod, har det været en kilde til energi og velvære at kunne fastholde træningen – om end i en lidt skaleret udgave.

I takt med at maven voksede, opdagede parret et problem; der findes kun et meget begrænset udvalg af sportstoppe til gravide, og efter at have indkøbt samtlige 5 ensfarvede modeller, konstaterede Heidi at ingen af dem var lange nok til at dække den voksende mave. De havde opdaget et behov, og satte sig for at hjælpe andre med samme frustration.

Tanke blev hurtigt til handling, og parret kombinerede Kristians kompetencer indenfor websider, udvikling og grafik med Heidi's store viden omkring produktion fra hendes konsulentfirma Plus 7, der rådgiver om handel med Kina, og skabte sammen firmaet Preggoes Rock. Forkortelsen PR hentyder desuden til Personlig Rekord – noget som parret tit motiverer og presser hinanden til under træningen. I April måned besøgte Heidi forskellige fabrikker i Kina, og en produktion af blødt økotex materiale tilpasset gravide maver blev sat i gang. De positive tilkendegivelser har siden væltet ind, og blandt andre har en af Hollands top-placerede kvinder indenfor Crossfit meldt sig i koret af ambassadører – under hashtagget noskinwhenlifting. For det er nemlig lige præcis hvad Preggoes Rock's sportstoppe gør: sikrer at den gravide ikke uagtet kommer til at vise mave under træningen, og fjerner dermed Heidi's oprindelige frustration. Parrets iværksættereventyr er dermed kommet rigtig godt fra start – og sammen drømmer de om mange flere modeller, og om et væksteventyr der medfører nye lokale arbejdspladser.

De første modeller er nu kommet hjem, og sælges via hjemmesiden www.preggoesrock.com og det første danske sportmærke til gravide har således set dagens lys. Deres lille søn kommer til verden til Juli, og indtil da har Heidi ikke tænkt sig at opgive træningen. ”Min jordemoder har kun opfordret mig til at fastholde min træning – så længe jeg selvfølgelig lytter til min krop”, fortæller hun.

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle raske kvinder med en ukompliceret graviditet at være fysisk aktiv i mindst 30 minutter dagligt, og fortsætter at fysisk aktivitet har flere positive fordele for både mor og barn.

Parret håber at træningen både medfører en nemmere fødsel og at de hurtigere kan vende tilbage til deres lokale box i Holbæk. Stedet, hvor de mødte hinanden.